Saturday, November 27, 2010

~malam dan jamuan wida'~






   
salam berkuah ukhuwah....

dah lame gambar2 ni terperap dlm draft......bukan xde masa tapi perasaan malas tulah yg mnjadi masalah...ok2...straight 2 da p0int..!!

memandangkan tahun ini,ikhwan 6 atas STAM dan thanawi 3 yg tiba2 menjadi malas malu, tidak mengadakan acara tahunan yang biasa dilakukan ikhwan STAM tahun2 yg lepas(malam wida'),jadi kami,akhowat STAM lah yg mengambil alih acara tahunan tu.... (^_^)

idea nk 'buat' mlm wida' tu entah le dari sape..tapi yang pastinya lepas saya tunjukkan mereka(sahabat2 STAM) satu video pasal pembohongan sejarah yg berlaku di negara kita skang....semua rasa tertipu...ada gak yg mmbahaskan pulak...lagaknya cam pembahas yg hebat....

even ada yg x stuju dgn malam wida' yg akan mnayangkan video tu,sy dan mereka yg suka dgn video tu tetap berkeras utk tygkan...macam2 andaian lah...membuatkan hati saya pon berdebar2 waktu tu...ade yg takot bdk2 nie akan beritahu cg,takot bdk2 nie buat kecoh coz x setujula...mcm2 andaian lagi lah....

at last kami capai kata sepakat jugak utk adakan malam wida'secara mengejut nie...ade yg sibuk dgn slide show,ade yg pasang langsir,ade yg jd penutup lampu,ade yg jd MC dan ade yg jd budak ICT....semuanya last minute punye keje.....tp alhmdulillah semuanya cm bese...smo0th je.....allah permudahkan jugak semua...

memang time tu rasa cam bibit2 perpisahan semakin hampir(cewah)..sedih sangat2....tapi saya tengok semua cm seronok je...xde pulak yang menangis ke,sedih2 ke.....semua seronok..

TAPI....saya memang terkejut time ramai2 budak ting.6 bawah STAM n STPM tiba2 datang dan menangis-nangis........ish..diorg pulak yang sedih...hehehe..

"ade jugak orang sedih kita nk pergi" bisik saya pada t-syam...t-syam sekadar tersenyum =.='

terharu pon ya,kelakar pon ya....hehehe..
besok malamnya,sahabat2 ting.6 bawah STAM dan STPM sekali lagi wt kejutan...tau ape..?
JAMUAN WIDA'.........mcm2 diorg sedia....alhamdulillah..syukran yea sahabat2....


buat sahabat2

شكرا على كل حال

terima kasih atas segalanya


No comments:

Post a Comment