Tuesday, April 26, 2011

selangkah ke'SANA'~

beg DAURAH

buku teks DAURAH yang colourful~

dan ini ustaz2 sepanjang 3 bulan DAURAH



janji saya pada abah dan ummi : akak akan belajar sungguh2 kali ni..!sebab akak dah jatuh 'sayang' kat bahasa syurga ini..~


p/s : insyaAllah nanti saya akan ke 'SANA' dan ini usaha saya biar tak kekok bila di'SANA 'nanti..!mohon doa kalian~

p/s II : tapi,jika tiada rezeki saya ke'SANA' , saya yakin Allah dah tentukan yang terbaik buat diri saya..kerana Dia yang jadikan saya..!haruslah Dia tahu baik,buruk diri saya..! kan..!kan..!kan..!

p/s III : dan...nanti bila dah sampai 'SANA',akan saya ceritakan dimana 'SANA' saya tu yea..! ^__^

7 comments:

  1. salam naz

    blajar daurah tuu kat ne? insyaALLAH moge naz dpt ke 'SANA' ^__^

    ReplyDelete
  2. kak cik > daurah tu kt darul bayan,paka..
    hehehe...kak cik pon doa2kan gop biar allah izin jugak saya ke 'SANA~farhana juge..!

    ReplyDelete
  3. mm..xmoh ajok saye join sekali k, huhu>>sapa hati, xmoh kawan r dengan k.naz..
    k.naz jangan lupe saye bile dah k 'SANA'..i will miss all of u yang nak k 'SANA', hehe..

    ReplyDelete
  4. salam ukhti,

    teringin nak tahu mcm mn nk ke sn? n brp bayarannya. ana juga berminat untuk mempelajari bahasa syurga.

    dan kalau boleh berikan feedback org2 yang dh penah join, moga tambah yakin untuk join nya.. insya'Allah...

    ReplyDelete
  5. alahai cik adik..berahsianya die ye.oke kite tunggu la di 'SANA' ye

    ReplyDelete
  6. musafir : byrn rm130 sbulan sampai bln 7 ni je...best sgt2 :)

    kak mieha : rahsia dulu lah....ade rezeki jumpa kt 'sana' lah kite :)

    ReplyDelete